Tabăra de aventură și dezvoltare emoțională "Fericit că sunt EU!" -Copii 6-12 ani.

TABĂRĂ DE AVENTURĂ ȘI DEZVOLTARE EMOȚIONALĂ "FERICIT CĂ SUNT EU!"
COPII 6-12 ANI
SĂTICU DE JOS, PODU' DÂMBOVIȚEI, ARGEȘ
18-24 AUGUST 2019

Tabr 6 12 ArtCentrul Adler invită copiii între 6 și 12 ani în tabăra de aventura și dezvoltare emoțională "Fericit că sunt EU!".

Este o tabără de aventură pentru că vom descoperi împreună miraculoasa zonă a Cheilor Dâmboviței prin drumeții, dar și prin mici escapade de cățărare și alte exercții de menținere a echilibrului specifice vârstei împreună cu partnerii noștri de la Tabere cu Suflet. Vom descoperi cele 2 peșteri aflate în zonă, vom descoperi traseele montane accesibile, vom descoperi și vom învăța cum să respectăm natura atât de darnică cu noi. Vom avea și seri în care în care vom experimenta statul la cort, pentru a ne apropia cât mai mult de natură.

Este o tabără de dezvoltare emoțională pentru că vom pune accentul în jocurile și experiențele noastre pe:
- dezvoltarea unei atitudini pozitive fata de sine ca persoana unica si valoroasa,
- formarea atitudinilor, achizitionarea cunostintelor si abilitatilor interpersonale.
- formarea şi dezvoltarea abilităţilor de gestionare a conflictelor

  1. Alte detalii despre tabără
  2. Detalii organizatorice
  3. Termeni generali de înscriere
  4. Formular de înscriere

Vom pune accentul pe dezvoltarea unor sisteme de asigurare a prevenţiei, cu scopul de a minimaliza sau elimina potenţialele probleme pe care copiii şi tinerii le pot avea. Inteligenţa emoţională a fost definită de Daniel Goleman în mod esenţial drept o capacitate de control şi autocontrol al stresului şi emoţiilor negative. Și prin joc vom face aceste lucruri împreună.

Realitatea arată că persoanele (copii și adulți) care îşi cunosc şi îşi stăpânesc bine emoţiile şi care înţeleg şi abordează eficient emoţiile celorlalţi sunt în avantaj în orice domeniu al vieţii. Această tabără se încadrează într-un set de programe de sănătate mentală şi îşi doreşte să faciliteze creşterea emoţională şi socială a copiilor, prin dezvoltarea unor abilităţi de relaţionare interpersonală, prin îmbunătăţirea stimei de sine, a strategiilor de rezolvare de probleme şi de luare de decizii, prin dezvoltarea unei perspective flexibile asupra vieţii, prin achiziţionarea unui sistem de valori şi prin învăţarea unor abilităţi de comunicare. Iată de ce, activităţile taberei sunt utilizate în mod prioritar într-o manieră preventivă dar răspund, sperăm, adecvat şi unor eforturi de remediere în special în cazul unor probleme de adaptare.

Activităţile din cadrul taberei corespund următoarelor categorii de teme: Acceptare de sine, Emoţii, Credinţe şi comportamente, Rezolvarea de probleme şi luarea deciziilor şi Relaţii interpersonale, specifice vârstei de 6-12 ani.

Tabăra se derulează în perioada 18-24 August 2019 la pensiunea Cheile Dâmboviței, la Săticu de Jos (zona Podu' Dâmboviței - Rucăr).

Vor însoți cu căldură și bucurie copiii în această aventură:

Anca Opriș, psihoterapeut (din 2008), supervizor (din 2012), coach, consilier școlar (din 2005); Îndrăgostită de copii și lucrul cu aceștia, Anca, crede cu tărie în parteneriatul părinte-profesor-psiholog întru binele copilului.

Andi Beldianu, coach format ICF în cadrul Centrului Adler din România și este co-fondator al Centrului Adler. Andi este coach, facilitator de training în coaching, formator în dinamică de grup, leadership și parentalitate. Andi are un copil de 9 ani care va fi participant activ în această tabără.

Tabere cu Suflet -sunt partenerii noștri în această tabără și ne vor însoți în activitățile outdoor, având grijă să dezvolte abilitățile motrice ale copiilor noștri în deplină siguranță!

Costul taberei este de 1350 ron si include cazarea și mesele, toate materialele necesare, experientele outdoor (educatie montana, drumeții montane, tir cu arcul, escalada, rapel, jocuri de cabana, etc.) si indoor (jocuri de autocunoastere pe baza de imagini, desene, completarea unor fise de lucru pentru identificarea caracteristicilor personale elementare, portofoliu (sarcina de grup), colaje, desene cu tema: „Schimbarile din copilarie”, exercitii pentru identificarea asemanarilor si deosebirilor prin comparare cu ceilalti / celelalte si cu personajele din povesti, desene animate, filme, discutii si studii de caz despre nevoile diferite ale fiecaruia, povesti, dezbateri pe tema respectarii spatiului personal si a nevoii de intimitate, etc.).

Reduceri disponibile pentru copiii din aceeași famlie: 20% reducere pentru înscrierea celui de-al doilea copil din aceeași familie și 30% reducere pentru înscriererea celui de-al treilea copil din aceeași familie.

*Costul nu include transportul, pe care il putem insa organiza la cerere, cu trenul sau microbuzul, in cazul in care se aduna un grup de minim 8 copii din acelasi oras.

Programul detaliat il veti primi la inscriere.

Inscrierea este considerata valida odata cu trimiterea formularului de inscriere si plata partiala (avans 500 ron) sau integrala (1350 ron), urmand a se achita diferenta pana la 10 august inclusiv.

Numarul de locuri este limitat, pentru a permite concentrarea atentiei intregii echipe pe construirea unei experiente semnificative pentru copiii vostri.

Relații și înscrieri la:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Andi)
Andi Beldianu, 0722.767.841
Anca Opriș, 0723.869.111

Puteți înscrie copii, completând formularul de înscriere din tab-ul alăturat

SPECIFICATII PLANIFICARE, INSCRIERE si CONTRACTARE:

1. Pentru inscriere, formularul de inscriere se va trimite completat, semnat si/sau stampilat (in cazul sponsorului), prin email la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2. Formularul de inscriere este obligatoriu pentru rezervarea locului in cadrul evenimentului/evenimentelor.

3. Formularul de inscriere tine loc de contract intre parti, daca nu este altfel agreat. Situatii specifice ce nu apar in acest formular de inregistrare, vor fi insotite de anexe.

4. In cazul in care se doreste in mod expres un contract specific intre parti, articolele, precum si timpul de redactare si semnare ale acestuia nu vor modifica specificatiile prezentului formular.

5. Ca organizatori vom încerca să obținem echipamente de campare complete pentru fiecare copil. Vă vom informa din timp dacă fiecare copil va avea nevoie să vină cu un sac de dormit și un izopren pentru serile în care vom alege împreună să stăm la cort.

6. Participarea altei persoane decat cea nominalizata in formular, se va anunta cu cel putin 3 zile inainte de inceperea evenimentului/evenimentelor.

7. CIRFAA isi rezerva dreptul de a modifica programarea eveimentului/evenimentelor sau de a le anula si se obliga sa anunte orice modificare in timp util.

SPECIFICATII CONDITII PARTICIPARE:

8. Renuntarea la participare se poate face numai cu pana la 7 zile inainte de inceperea fiecarui eveniment, dupa acest interval percepandu-se o taxa de penalizare de 100% din contravaloarea participarii.

9. Daca CIRFAA anuleaza evenimentele din motive independente de client, acestia vor primi inapoi suma platita pana in acel moment. In cazul anularii evenimentelor deja incepute, clientii vor primi inapoi suma platita pana in acel moment, mai putin sumele aferente zilelor/orelor de curs deja furnizate sau vor fi reprogramati la evenimente similare, functie de decizia CIRFAA.

10. Pe durata evenimentelor, daca echipa manageriala CIRFAA si/sau membrii staff-ului CIRFAA (conform opiniei lor profesionale) decid ca un client este nepotrivit pentru continuarea programului, CIRFAA isi rezerva dreptul de a opri participarea clientului in cadrul programului. In acest caz, clientului ii poate fi restituita suma platita aferenta partii din programul la care nu va mai participa. Nu se vor restitui sumele aferente programului la care clientul a participat.

11. In cazul in care CIRFAA decide sa opreasca participarea clientului datorita consideratiilor etice sau legale, clientul nu va avea dreptul la restituirea niciunei sume platite pana in acel moment.

SPECIFICATII FACTURARE si MODALITATI DE PLATA:

12. Pe baza formularului de inscriere se va intocmi cate o factura proforma pentru inscrierea la eveniment/evenimente. Factura va trebui achitata in maxim 5 zile de la data emiterii, dar nu mai tarziu de momentul inceperii programului sau de momentul incheieri perioadelor de promotie specificate.

13. Plata cursului se poate face in contul RO48 INGB 0000 9999 0342 2401 ING BANK, Sucursala Splai Centrul Vechi sau prin numerar la sediul CIRFAA, cu respectarea normelor legale privind platile in numerar. In cazul platii directe in contul CIRFAA la o sucursala ING, comisionul de plata va fi achitat de catre client.

14. In cazul platilor prin transfer bancar, in momentul inregistrarii platii in extrasul de cont al CIRFAA, se va emite factura finala care va fi data cursantului sau transmisa electronic sau prin alte mijloace solicitate in mod specific la adresa de corespondenta a cursantului. Contravaloarea cursului se poate achita si in numerar la sediul CIRFAA, cu respectarea normelor legale privind platile in numerar. Plata in numerar va fi insotita de factura si chitanta.

15. In cazul in care plata este facuta in numele clientului de catre o terta parte, clientul va fi responsabil pentru plata sumelor datorate.

16. Taxele de participare includ: serviciile de formare, certificatele, suportul de curs acolo unde este cazul, feedback-ul formatorilor si mici pauze de protocol la anumite evenimente.

ALTE SPECIFICATII:

17. Clientul va plati Furnizorul pentru serviciile prestate conform detaliilor de plata detaliate in acest contract. Daca clientul nu va plati Furnizorului suma totala conform fiecarei optiuni, se vor derula actiunile legale.

18. Orice neintelegere rezultand din prezentul contract va fi solutionata de parti pe cale amiabila. Daca totusi partile sunt puse in fata unui conflict de drepturi rezultand din prezentul contract, iremediabil pe cale amiabila, atunci competenta de solutionare in fond a unui astfel de litigiu va apartine Sectiei Comerciale a Tribunalului Bucuresti.

Prin acest formular îți înscrii copilul sau copii în tabăra "Fericit că sunt EU!" derulată la Săticu-de-Jos, județul Argeș, în perioada 18-24 august 2019. Pentru înscrierea în cadrul acestei tabere te rugăm să completezi datele tale și ale copiilor tăi în acest formular. Odată completate datele, vei primi pe adresa ta de e-mail formularul de înscriere completat împreună cu următorii pași de urmat până la derularea evenimentelor. Pentru relevanța formularului de înscriere, completarea datelor marcate cu (*) este necesară. Mulțumim!

Deocamdată te rugăm să completezi acest fomular de înscriere fără a utiliza diacriticile. Vom remedia acest aspect în perioada următoare. Mulțumim pentru înțelegere!

Evenimentul sau evenimentele ales/e(*)
Input Invalid

După ce vei completa datele tale, care ne sunt necesare pentru emiterea facturii, te rugăm să completezi secțiunile "prenumele, numele și vârsta copilului", "specific regim alimentar copii" și "alte mențiuni (medicație, alergii, etc.)". Mulțumim!

Persoană fizică sau juridică?(*)
Input Invalid

Nume(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Prenume (complet)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

CNP(*)
Input Invalid

E-mail(*)
Input Invalid

Telefon(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără anumite semne de punctuație.

Te rog spune-ne unde domiciliezi (adresa din CI/BI):
Adresă (stradă, nr., bl., sc., apt.)(*)
Input InvalidInput Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Localitatea(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Județ(*)
Input Invalid

Completează prenumele, numele și vârsta copilului/copiilor pe care îi înscrii în tabără(*)
Input Invalid

Specific regim alimentar copii(*)
Input Invalid

Alte mențiuni (medicație, alergii, etc.)(*)
Input Invalid

Dacă faci înscrierea pe persoană juridică (SRL, SA, PFA, CIP, etc.), te rog spune-ne despre compania ta:

Denumire forma juridică(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Sediul social (strada, nr., clădire, bl., sc., apt.)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Localitatea(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Județ(*)
Input Invalid

Reg. com. nr. (te rog pune - dacă nu ai)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

C.I.F. (sau C.U.I.)(*)
Input Invalid

Cont bancar (format IBAN)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu ai un cont bancar aferent persoanei juridice.

Banca(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu ai un cont bancar aferent persoanei juridice.

E-mail sediu (doar dacă este diferit de cel personal)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu este diferit de cel introdus la datele personale.

Telefon sediu (doar dacă este diferit de cel personal)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu este diferit de cel introdus la datele personale.

Ai altă adresă de corespondență decât adresa sau emailul furnizate?
Invalid Input

Dacă da, te rog completează aici:
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Completează te rog și aceste ultime informații:

Apartenența în cadrul www.alfredadler.ro îți poate aduce informații referitoare la serviciile și cercetările CIRFAA. Prin bifarea căsuței alăturate îți dai acordul de a primi informații tip newsletter din partea CIRFAA.

(*)
Input Invalid

Confirm că am citit și acceptat condițiile generale de înscriere:(*)
Input Invalid

Sunt terapeut/coach/facilitator-parenting adlerian sau terapeut/coach/facilitator-parenting adlerian în formare(*)
Input Invalid

Investiție(*)

Input Invalid

Reduceri disponibile pentru copiii din aceeași familie: 20% reducere pentru înscrierea celui de-al doilea copil din aceeași familie și 30% reducere pentru înscrierea celui de-al treilea copil din aceeași familie.
Ce metodă de plată vei folosi?(*)

Input Invalid. Te rog alege o metodă de plată!

* În cazul depunerilor la banca în contul Centrului Adler, comisionul de depunere va fi achitat de către tine. Mulțumim pentru înțelegere!

Newsletter